20 Haziran 2011 Pazartesi

1. AB Komisyonu Üyesi Stefan Füle, Avrupa Parlamentosu’nda Kurtlar Vadisi: Filistin adlı film konusunda verilen bir soru önergesini yanıtladı. Önergede, "Böyle bir film AB Üye Devletleri sinemalarında gösterilebilir mi, film katılım müzakerelerinde tartışılacak mı" gibi sorular yöneltildi.

2.Newsweek dergisinde yayımlanan bir yazıda, "Türkiye'nin gücünü göstermesiyle birlikte, yakında yeniden canlanmış bir Osmanlı İmparatorluğu ile karşı karşıya kalınabileceği" yorumu yapıldı.

3. Uğradığı silahlı saldırıda yaralanan sanatçı İbrahim Tatlıses aylar sonra ilk kez görüntülendi. Tatlıses bugün öğle saatlerinde yakınlarının kurban kesme organizasyonu yaptığı sırada tedavisinin sürdüğü hastanenin terasına çıktı ve el salladı.

4. Halis Toprak ile eşi Nazlıcan Tağızade'nin boşanma duruşmasında tanıklık yapan annesi Şehirnaz Tağızade, 'Halis Ağa kızımdan sürekli fantazi istiyordu. Kızımın söylediğine göre birlikte olmuşlar ama kızlığı bozulmamış' dedi

5. Avustralya’da yapılan bir araştırmaya göre günde iki kez çemen ekstresi alan erkeklerin libidosu yükseliyor. Çemenin bu etkisinin sırrı henüz bilinmiyor.


20 Haziran 2011, Pazartesi Güncellenme: 16:11 Milliyet Gazetesi

Çok şey yazasım var ama benim bu hıza yetişmem imkansız.
Siz zaten kendi kafanızda bir kurgu oluşturmuşsunuzdur. Onu zedelemek istemiyorum.

1 yorum: